Водещи новини

парламент нс депутати

За месец и шест дни депутатите работили 2 седмици

14 работни дни – толкова имат депутатите от 1 април до днешния 6 май. Според статистиката за същия период останалите българи са се трудили 22 дни. Покрай почивките поради различни поводи парламентът е пропуснал общо шест заседания.

Жандармерия пази бежанците, няма друга охрана

В София и Харманли положението е на ръба на криза. За да се осигурява реда в лагерите дежурства дават и от Охранителна полиция.

Само във ФОРУМНЮЗ Пътуваме до Гърция за български домати

Нашенци редовно пазаруват от южната ни съседка, защото там зарзаватът е родно производство, а на пазарите у нас – предимно вносен.

Коментарите на Форум

Акушерката от ада, сготвена в казана на системата

Елена Попова

Никаква любов не сплотява човеците така, както омразата към нещо. Акушерка преби жестоко бебе в частна столична болница. Социалните мрежи преляха от омраза и призиви за смърт на Емилия Ковачева. Неусетно започваме да персонализираме вината на разни управляващи и техните министерства, да припознаваме лицето й в последствията, да я свеждаме до Акушерката и нейната Жертва. А зад тях уютно са се скрили имена, кабинети, екипи, система от грешни решения и лоши управления, една забатачена държава, оставила народа си да изтрещява.